Pâine perfectă de dovleac pentru toți ( fără Gluten și Vegan)
Pâinea perfectă de dovleac pentru toți (fără Gluten și vegană) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 148 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul, condimentele de plăcintă cu dovleac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de Go Dairy Free. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Pâine perfectă de dovleac pentru toți ( fără Gluten și Vegan), Pâine Vegană Cu Dovleac Fără Gluten, și Pâine Cu Afine De Dovleac-Fără Gluten Și Vegan.
Instrucțiuni
1
Ungeți ușor și făină (am folosit puțină făină de orez brun) 4 cutii de mini-pâine și preîncălziți cuptorul la 325ºF.In un castron de dimensiuni medii, combinați făinurile, amidonul, guma de xantan, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, condimentele și sarea. Set aside.In într-un castron mare, combinați zahărul, dovleacul, uleiul, siropul de arțar, apa și vanilia.Se amestecă amestecul de făină până când totul este doar combinat. De fapt, devine neted rapid.Împărțiți aluatul între conservele pregătite, netezind blaturile cu spatele unei linguri sau a unei spatule, deoarece va fi puțin gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez Brun
Gumă Xantan
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Coaceți pâinea timp de 45 până la 55 de minute sau până când este fermă la atingere. Pâinea ar trebui să se îndepărteze ușor de tigaie când este gata și va fi ușor rumenită, dar o scobitoare introdusă poate produce câteva firimituri foarte mici, așa că nu m-am bazat pe testul scobitorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Lăsați pâinile să se răcească timp de 10 minute, înainte de a le scoate să se răcească complet pe o grătar.Rezistați dorinței de a tăia aceste pâini în timp ce sunt încă fierbinți. Ca orice pâine, vor fi puțin sfărâmicioase când sunt fierbinți, dar se vor întări perfect pe măsură ce se răcesc.