Pâine Naan

Pâine Naan
Pâinea Naan este o vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 1250 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării indiene. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Un amestec de ulei de struguri, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Pâine Peshawari Naan (Mașină De Pâine), Pâine Naan, și Pâine Naan.

Instrucțiuni

1
Cerneti sarea, faina si praful de copt intr-un bol mare. Într-un alt castron, amestecați zahărul, laptele, ouăle și jumătate din ulei împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă amestecul de lapte în centrul amestecului de făină și se frământă împreună. Dacă este puțin uscat, adăugați puțină apă rece. Aluatul trebuie să fie moale și flexibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Adăugați uleiul rămas și frământați din nou, apoi acoperiți timp de 15 minute. După 15 minute frământați din nou aluatul. Acoperiți și lăsați deoparte timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Cu aproximativ o jumătate de oră înainte de a fi nevoie de naan, Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F și puneți o piatră de pizza ușor unsă în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Împărțiți aluatul în bile și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Apoi modelați-le în ovale aplatizate și puneți deasupra pietrei de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Coaceți aluatul până se umflă și se gătește, aproximativ 8 până la 10 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Scoateți din piatră într-un platou de servire și serviți fierbinte.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista