Pâinea Logan necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de floarea soarelui, praf de copt, ovăz laminat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Logan Farms Glazură De Miere, Hamburgerii județului Logan ai lui Katie Lee, și Hamburgerii județului Logan ai lui Katie Lee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi pătrate de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună făina integrală de grâu, făina albă, ovăzul, zahărul brun, praful de copt și sarea. Într-un castron separat, amestecați ouăle, mierea, melasa, sosul de mere și uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Praf De Copt
Ulei Vegetal
Zahăr Brun
Sos De Mere
Melasă
Miere
Ouă
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă ingredientele umede în ingredientele uscate și se amestecă până se omogenizează bine.
4
Se amestecă stafidele și semințele de floarea soarelui. Împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea Soarelui
Stafide
5
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când partea superioară revine când este presată ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați pâinea să se răcească în tigăi timp de cel puțin 10 minute înainte de a o tăia în pătrate sau bare. Înfășurați bucățile individual și refrigerați sau congelați.