Pâine La Grătar Mai Bună Decât Pita

Pâinea la grătar mai bună decât Pita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 53 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână apă caldă, sare, drojdie cu acțiune rapidă din 1 pachet, cum ar fi drojdia de creștere rapidă fleischmann și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Pâine La Grătar, Mărturisirea # 14: o știam doar prin "pâine de buzunar" ... pâine Pita, și Salată De Pâine Pita.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina (2 căni), zahărul, sarea și drojdia într-un castron până se combină.
Bateți împreună apa, uleiul și oul într-un alt castron până se combină bine, apoi amestecați în amestecul de făină până se formează un aluat shaggy. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați, lucrând în suficientă făină suplimentară pentru a împiedica aluatul să se lipească, aproximativ 2 minute (aluatul nu va fi neted). Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un castron uns, întorcându-se pentru a acoperi, apoi lăsați să se odihnească în castron, neacoperit, într-un loc cald, fără curent, 10 minute.
Tăiați aluatul în 10 bucăți și formați fiecare într-o bilă. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat, aplatizați bilele, apoi rulați în runde de 6 inci (mai puțin de 1/8 inch grosime) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat.
Preîncălziți tigaia sau tigaia la grătar la foc moderat până la fumat, apoi reduceți focul la moderat și grătați rondele de pâine, câte 1, rotind o dată, până când apar urme și pâinea este gătită, aproximativ 2 minute. Păstrați pâinea caldă, învelită într-un șervețel de pânză.
Dacă aveți o tigaie pentru grătar cu 2 arzătoare, puteți grăta 2 runde de pâine la un moment dat.Pâinea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet, apoi păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei. Reîncălziți pâinea, învelită lejer în folie, într-un cuptor de 350 litri F până când este încălzită.