Pâine la grătar cu prosciutto
Pâine la grătar cu prosciutto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție conține 270 de calorii , 6 g de proteine și 21 g de grăsimi . Pentru 82 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Această rețetă de la Foodnetwork necesită prosciutto, sare și piper kosher, ulei de măsline și cățel de usturoi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40% . Acest scor nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Smochine la grătar cu brie și prosciutto , crostini de radicchio și prosciutto sărate, acoperite cu sapa dulce siropoasă și pâine prăjită cu pere și prosciutto .
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar cu cărbune cu cărbuni mediu-încins sau transformați un grătar pe gaz la foc mediu-înalt.
Pâinea la grătar timp de 2 minute, până devine aurie pe o parte.
Așezați pâinea pe grătar în sus pe un platou și frecați imediat partea tăiată a cățelului de usturoi peste suprafața pâinii. Pentru fettunta cu adevărat cu usturoi, frecați tare.
Stropiți o lingură de ulei de măsline peste fiecare felie de pâine.
Puneți prosciutto rupt peste partea prăjită a pâinii și acoperiți cu mozzarella rasă. Întoarceți pâinea pe grătarul fierbinte, acoperiți grătarul și gătiți timp de 1 până la 2 minute - doar suficient pentru a topi brânza și a încălzi pâinea prăjită. (Asigurați-vă că orificiul de ventilație este deschis, astfel încât focul să nu se stingă!)
Stropiți cu puțin ulei de măsline, stropiți cu pătrunjel, sare și piper și serviți fierbinte.