Pâine italiană II
Rețeta pâine italiană II ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 40 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 224 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de drojdie activă, apă, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Coacerea pâinii: pâine în stil Italian cu grâu integral Alb, Mașină de pâine pâine italiană (coaptă în cuptor), și Pâine Italiană.
Instrucțiuni
Adăugați toate ingredientele, cu excepția ouălor, 1 lingură de apă, semințe de susan și făină de porumb în mașina dvs. de pâine, în ordinea sugerată de producător. Selectați ciclul aluatului.
Împărțiți aluatul în 2 părți și formați-l în pâini.
Presărați făină de porumb pe foaia de copt unsă.
Așezați pâinile pe partea cusăturii tigaiei în jos.
Ungeți partea superioară a pâinilor cu apă.
Să crească til dublu, despre 50 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Periați pâinile cu spălare de ouă.
Se presară cu semințe de susan. Faceți 4 tăieturi de aproximativ 1/4 inch adâncime în partea de sus a buștenului.
Așezați o tigaie cu apă fierbinte în fundul cuptorului.
Coaceți pâinea timp de 25 până la 30 de minute sau până devine aurie. Pentru a face o pâine crustă frumoasă, coaceți pâinea după-amiaza și introduceți din nou în cuptor timp de 5 minute înainte de masă. Face o pâine foarte crustă! Ați fi surprins cât de bine este dacă îl încălziți în ultimele 5 minute. Încearcă. Am învățat asta la o clasă de mașini de pâine!