Pâine italiană folosind o mașină de pâine

Pâine italiană folosind o mașină de pâine
Pâinea italiană folosind o mașină de pâine este o rețetă mediteraneană care servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 43 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sare, făină de porumb, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mașină de pâine pâine italiană (coaptă în cuptor), Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine / Producător De Pâine), și Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra - Ușoară (Abm) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina, zahărul brun, apa caldă, sarea, uleiul de măsline și drojdia în tigaia mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați ciclul aluatului; apăsați Start.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PâinePâine
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
TigaieTigaie
2
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Formați aluatul în două pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Așezați pâinile cu cusătura în jos pe o tăietură presărată generos cu făină de porumb. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească, până la dublarea volumului aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
4
Într-un castron mic, bateți împreună oul și 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Ungeți pâinile înviate cu amestec de ouă. Faceți o singură tăietură lungă și rapidă în centrul pâinilor cu un cuțit ascuțit. Agitați ușor placa de tăiere pentru a vă asigura că pâinile nu se lipesc. Dacă se lipesc, folosiți o spatulă sau un cuțit de patiserie pentru a slăbi. Glisați pâinile pe o foaie de copt cu o mișcare rapidă, dar atentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când pâinile sună goale atunci când sunt bătute pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista