Pâine Italiană De Carne De Curcan

Pâinea italiană de carne de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 5 și costă 2,8 USD pe porție. O porție conține 233 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză mozzarella-asiago, piept de curcan măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 56 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pâine De Carne De Curcan În Stil Italian, Pâine Italiană De Carne, și Sandvișuri Italiene Cu Pâine De Carne.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare. Formați amestecul de curcan într-o pâine; așezați într-o tigaie de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute; presărați brânză peste pâinea de carne.
Coaceți încă 10 minute sau până când un termometru introdus în centrul pâinii înregistrează 16
Lăsați să stea 5 minute; se taie în 10 felii.
Se servește cu sos marinara cald.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto