Pâine Italiană Cu Usturoi, Acoperită Cu Cartofi

Pâine Italiană Cu Usturoi, Acoperită Cu Cartofi
Usturoi cartofi-Topped fleică italiană ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 2,51 USD pe porție. O porție conține 295 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați parmezan, ceapă, carne de vită măcinată suplimentară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Încercați Cartofi-Topped Brioșă Staniu Fleică, Carne De Curcan Italiană, Cartofi Și Dovlecei, și Fleică acoperită cu slănină și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În castron mare, bateți ouăle. Se amestecă sosul de paste, pesmetul, ceapa, condimentul Italian, sarea și carnea de vită până se omogenizează bine. Apăsați amestecul în fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Sos De PasteSos De Paste
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Între timp, faceți cartofi conform instrucțiunilor pe pungă, folosind lapte, apă și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Întindeți piureul de cartofi peste pâinea de carne; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
5
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când blatul începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista