Pâine Integrală În Stil German
Dacă 76 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea integrală în stil German ar putea fi un spectaculos vegan rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, oțet de mere, semințe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Brownies 100% Din Cereale Integrale Inspirate Din Ciocolată Germană, Paste În Stil German, și Varză Roșie În Stil German pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, dizolvați drojdia în aproximativ 1/2 cană de apă (nu este nevoie să fiți exact, veți adăuga restul de apă în scurt timp).
Lăsați-l să se odihnească câteva minute în timp ce ungeți o tigaie de pâine de 9 x 5 inch.Cerneti faina si sarea in bol.
Adăugați toate ingredientele rămase (restul de apă, oțet și semințe) și amestecați până se formează un aluat relativ neted. A mea era încă o atingere lipicioasă, dar totuși capabilă să fie manipulată și formată fără să se lipească complet de degete.Formați aluatul într-o formă de pâine care se va potrivi cap la cap în tigaie. Doar îl modelez, apoi îl rulez de câteva ori pe tejghea pentru a face să arate puțin mai frumos și să aibă lungimea potrivită.Acoperiți ușor pâinea cu folie saran sau un prosop de ceai și lăsați-o să crească într-un loc relativ cald, fără curenți, timp de aproximativ o oră până la o oră și jumătate. Ar trebui să dubleze dimensiunea și să completeze frumos tigaia.Preîncălziți cuptorul la 480 de metri pătrați (250 de metri pătrați).
Coaceți pâinea timp de 15 minute, reduceți căldura la 390 de metri pătrați (200 de metri pătrați) și coaceți-o încă 45 de minute.
Scoateți pâinea din tigaie (ar trebui să iasă imediat) și bateți în partea de jos. Dacă sună cu adevărat gol, atunci se face. Dacă credeți că are nevoie de puțin mai mult timp, introduceți-l înapoi în cuptor și coaceți-l mai mult timp, după cum este necesar. Pâinea mea a fost făcută după ora inițială, dar este posibil să aveți nevoie de încă 10-20 de minute, în funcție de umiditate și altele.