Pâine Integrală Simplă De Grâu
Pâinea simplă integrală de grâu este o vegetarian rețetă cu 3 porții. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1425 calorii, 46G de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de apă caldă, făină de pâine, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 3261 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 97%. Încercați Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, 100% pâine integrală de grâu - pâine atta / pâine integrală de grâu, și Pâine integrală de grâu cu germeni de grâu și secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați apă caldă, drojdie și 1/3 cană de miere.
Adăugați 5 căni de făină de pâine albă și amestecați pentru a combina.
Lăsați să se stabilească timp de 30 de minute, sau până când sunt mari și bulbucate.
Se amestecă în 3 linguri de unt topit, 1/3 cană de miere și sare. Se amestecă 2 căni de făină integrală de grâu. Făină o suprafață plană și se frământă cu făină integrală de grâu până când nu este real lipicios - doar trăgând departe de tejghea, dar încă lipicios la atingere. Acest lucru poate dura încă 2 până la 4 căni de făină integrală de grâu.
Se pune într-un bol uns, întorcându-se o dată pentru a acoperi suprafața aluatului. Acoperiți cu un vasprosop.
Se lasă să se ridice într-un loc cald până se dublează.
Puneți în jos și împărțiți în 3 pâini.
Așezați în tigăi de pâine unsă de 9 x 5 inci și lăsați să crească până când aluatul a depășit tigăile cu un centimetru.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 25 până la 30 de minute; nu se coace prea mult. Periați ușor vârfurile pâinilor cu 2 linguri de unt topit sau margarină atunci când ați terminat pentru a preveni întărirea crustei. Se răcește complet