Dacă 30 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea de miere Graham ar putea fi o remarcabilă vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 223 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de drojdie activă, făină de pâine, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Miere Graham & Pâine Cu Banane Pecan, Miere Graham Muesli, și Brioșe Cu Miere Graham.
Instrucțiuni
1
Combinați drojdia, 1/2 cană de apă caldă și zahărul într-o cană de măsurare din sticlă de 2 căni; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
2
Bateți amestecul de drojdie, 1 1/2 căni de făină integrală de grâu și următoarele 4 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până la amestecare. Se amestecă restul de 1 1/2 căni de făină de grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Grâu
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Adăugați făină de pâine, câte 1 cană, bătând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
4
Lăsați să stea 15 minute.
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați 5 până la 10 minute sau până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Se pune într-un vas bine uns, întorcându-se spre unsoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în 2 porții egale. Formați fiecare porție într - o pâine; așezați pâinile în 2 pâini unse de 9 x 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
8
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 30 până la 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
9
Coaceți la 375 timp de 20 de minute; acoperiți ușor cu folie de aluminiu și coaceți încă 15 minute sau până când pâinile sună goale când sunt bătute.