Pâine Gorilă
Rețeta de pâine gorilă poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Această rețetă face 14 porții cu 462 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 66 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână nuci, zahăr brun, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Gorilă, Pâine Gorilă, și Pâine de maimuță și gorilă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pulverizați o tigaie bundt cu spray de gătit antiaderent.
Se amestecă zahărul granulat și scorțișoara. Într-o cratiță, topiți untul și zahărul brun la foc mic, amestecând bine; pus deoparte.
Tăiați crema de brânză în 20 de cuburi egale. Apăsați biscuiții cu degetele și presărați fiecare cu 1/2 linguriță de zahăr scorțișoară.
Așezați un cub de cremă de brânză în centrul fiecărui biscuit, înfășurând și sigilând aluatul în jurul cremei de brânză.
Presărați 1/2 cană de nuci în fundul tăvii bundt.
Așezați jumătate din biscuiții pregătiți în tigaie.
Se presară cu zahăr de scorțișoară, se toarnă jumătate din amestecul de unt topit peste biscuiți și se presară 1/2 cană de nuci.
Puneți biscuiții rămași deasupra, presărați cu zahărul rămas de scorțișoară, turnați amestecul de unt rămas peste biscuiți și presărați cu restul de 1/2 cană de nuci.
Coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți timp de 5 minute.
Așezați o farfurie deasupra și inversați.