Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea fără carne. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. O porție conține 539 calorii, 23g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul, pasta de roșii, morcovii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine Fără Carne, Ziua Recunostintei Meatless Loaf, și Pâine De Legume [Carne] (Luni Fără Carne) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
După ce ați pudrat pâinea, lucrați în lapte, apoi ouă, apoi pastă de roșii, 1 tb ulei de măsline, apoi pachet cu aromă de pâine de carne.Odată ce amestecul a atins o consistență uniformă, adăugați înlocuitorul de carne de vită dezghețat.Odată ce" carnea de vită " este încorporată, adăugați 1/4 cană de bulion de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(recomandat: Catalina)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Fripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Chifle Albe De Cină
3
Sote ceapa, morcovii și țelina într-o tigaie până când s-au înmuiat la consistența preferată pentru rețete precum tocanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați praf de usturoi, maghiran, sare, piper, oregano, fulgi de ardei roșu, ienibahar, scorțișoară toate după gust (aproximativ o liniuță sau două din fiecare).În cele din urmă, la legumele acum condimentate adăugați 1 linguriță oțet de mere înainte de a le încorpora în amestecul de vită/pâine/ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Maghiran
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Adăugați 1/4 cană de zahăr brun în amestecul de legume și "carne de vită" acum combinate, amestecați bine și spatula într-o tigaie unsă de 4" pe 8".