Pâine Franceză Vegetală

Pâine Franceză Vegetală
Veggie pâine franceză durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați sos de salată grecească, castraveți, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, care nu este atât de extraordinar. Încearcă Pizza Cu Pâine Franțuzească Cu Legume Proaspete, Pizza Cu Pâine Franceză Vegetală La Grătar, și Pizza prăjită cu legume și cârnați cu pâine franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Pâine prăjită până se rumeneste ușor; se acoperă cu amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Serviți imediat.

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Șampania, Bordeaux și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, s-ar putea să încercați și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Champagne Andre Clouet Brut ros 3 cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 53 de dolari pe sticlă.
Șampanie Andre Clouet Brut Rose Nr. 3
Șampanie Andre Clouet Brut Rose Nr. 3
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Revista