Pâine Franceză Pesto La Grătar

Pâinea franceză Pesto la grătar necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 188 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână pesto de busuioc, pâine, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 257 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Încercați Pâine Franceză Pesto La Grătar, Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina, și Pâine franceză cu Pesto și ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic cu microunde, brânză cremă cu microunde la 15 până la 20 de secunde; se amestecă până devine cremoasă. Se amestecă pesto și unt până se amestecă bine.
Când grătarul este încălzit, așezați bucățile de pâine, tăiate cu fața în jos, pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii. Gatiti 1-2 minute sau pana se rumeneste usor.
Întoarceți jumătățile de pâine.
Întindeți amestecul de pesto uniform pe părțile tăiate ale pâinii; acoperiți grătarul. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana se incalzeste bine.
Tăiați pâinea în secțiuni de 2 inci pentru a servi.