Pâine Franceză Femurs

Pâine Franceză Femurs
Femurul de pâine franceză este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 710 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Funcționează bine ca o pâine. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă caldă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 62%. Încercați Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra - Ușoară (Abm) , și Budincă De Pâine Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cană, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă; pus deoparte. Într-un castron mare, combinați apă fierbinte, zahăr, sare, ulei și 3 căni de făină; se amestecă bine. Se amestecă amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați făina rămasă și amestecați bine cu o lingură grea. Lăsați lingura în aluat; lăsați aluatul să se odihnească 10 minute. Se amestecă; lăsați aluatul să se odihnească încă 10 minute. Repetați acest proces de încă 3 ori, făcând de 5 ori în total. Întoarceți aluatul pe o scândură ușor făinată. Frământați suficient pentru a acoperi aluatul cu făină; împărțiți aluatul în 5 bile egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
3
Rulați fiecare bilă într-un dreptunghi de 5 inci pe 8 inci; rulați pe lungime, ciupind cusăturile. Ciupiți și formați capetele pentru a semăna cu capătul unui os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați pâinile cu cusătura în jos pe 2 foi de copt unse, lăsând loc ambelor să se ridice. Acoperiți; lăsați să crească într-un loc cald timp de 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
5
Periați cu albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
6
Coaceți la 400 de grade timp de aproximativ 30 de minute, sau până când sunt cruste și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista