Pâine Franceză Cu Ierburi
Pâinea cu ierburi franceze este o rețetă mediteraneană care servește 8. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 261 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de oțet distilat, ceapă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca o pâine, și se face în jurul 2 ore și 40 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Pâine franceză cu ierburi + făină King Arthur {Giveaway}, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Unt De Vin Din Plante Franceze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați drojdia, zahărul, 1 linguriță de sare și 1 1/2 căni de făină.
Într-o tigaie cu sos combinați laptele, apa și 1/4 cană de unt sau margarină până la 110 grade F (38 grade C).
Se adaugă amestecul de lapte și oțet în amestecul de făină și se amestecă la viteză mică a mixerului până se umezește. Bateți la viteză medie timp de 3 minute.
Se amestecă 1 1/2 căni de făină suplimentară pentru a forma un aluat lipicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați adăugând încă 1/2 până la 1 cană de făină până când aluatul este neted și flexibil.
Așezați aluatul într-un vas uns și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului.
Puneți aluatul în jos și rotiți-l într-o formă dreptunghiulară de aproximativ 16x8 inci.
Într-o cratiță încălziți ceapa, usturoiul, 1/2 linguriță sare, pătrunjelul și 2 linguri unt sau margarină până când untul sau margarina se topesc.
Se întinde peste dreptunghiul aluatului și începând de la partea de 16 inci Se rulează aluatul strâns ca o rolă de jeleu.
Așezați cusătura de pâine cu fața în jos pe o foaie de biscuiți unsă și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Coaceți pâinea până se rumenesc aproximativ 20 până la 30 de minute.
Ungeți pâinea fierbinte cu unt topit și presărați pătrunjel tocat.