Pâine Franceză Brânză
Pâinea franceză brânză necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 138 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de pătrunjel, pâine, brânză Monterey jack și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Colts Brânză Usturoi Pâine Franceză, Brânză De Pui De Bivol Umplute Pâine Franceză, și Fondue ușor brânză cu cartofi Fingerling, pâine franceză și selectați legume.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 3 ingrediente.
Întindeți pe părțile tăiate ale pâinii; așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 15 minute sau până când brânza este topită.
Feliați în porții egale și serviți cald.