Pâine Focaccia
Pâinea Focaccia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. Această rețetă servește 1. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2023 calorii, 65g de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Rețete similare sunt Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, pâine focaccia cu busuioc , cum se face pâine focaccia cu busuioc, și Pâine Focaccia.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, sarea, zahărul, drojdia, usturoiul praf, oregano, cimbru, busuioc și piper negru.
Se amestecă uleiul vegetal și apa.
Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald timp de 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Puneți aluatul în jos; așezați pe foaia de copt unsă. Bateți într-un dreptunghi gros de 1/2 inch.
Ungeți blatul cu ulei de măsline.
Se presară parmezan și brânză mozzarella.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute sau până se rumenesc.