Pâine Elvețiană De Crăciun

Pâine Elvețiană De Crăciun
Pâinea elvețiană de Crăciun ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 454 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, stafide, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Pâine de Crăciun Panettone pentru mașina de pâine, Pâine De Bere Elvețiană, și Pâine Cu Brânză Elvețiană.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, încălziți laptele, apa și untul sau margarina până se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-un bol mare de amestecare, combinați 2 căni de făină, drojdie, 1/4 cană de zahăr, sare, nucșoară, Buzdugan și cuișoare; se amestecă bine. Se amestecă amestecul de lapte cald și oul. Se amestecă cu un mixer electric la viteză mică până se umezește; bate 3 minute la viteză medie. Cu mâna, amestecați stafide, cireșe, citron, nuci și suficientă făină rămasă pentru a face un aluat ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
StafideStafide
CitronCitron
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
BuzduganBuzdugan
LapteLapte
NuciNuci
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată până când este netedă și elastică, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Se pune într-un vas uns, întorcându-se spre unsoare. Acoperă.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lăsați să crească la loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
6
Puneți aluatul în jos. Se modelează într-o pâine rotundă și se pune într-o caserolă unsă de 2 litri. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Ungeți partea superioară a pâinii cu unt topit și presărați ușor cu 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
8
Coaceți la 375 grade F ( 190 grade C) timp de 40 până la 45 de minute, până se rumenesc. Dacă este prea întunecat, acoperiți ușor cu folie ultimele 5 până la 10 minute de coacere. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
OcaziiCrăciun
Revista