Pâinea elvețiană de Crăciun ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 454 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, stafide, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Pâine de Crăciun Panettone pentru mașina de pâine, Pâine De Bere Elvețiană, și Pâine Cu Brânză Elvețiană.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, încălziți laptele, apa și untul sau margarina până se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Într-un bol mare de amestecare, combinați 2 căni de făină, drojdie, 1/4 cană de zahăr, sare, nucșoară, Buzdugan și cuișoare; se amestecă bine. Se amestecă amestecul de lapte cald și oul. Se amestecă cu un mixer electric la viteză mică până se umezește; bate 3 minute la viteză medie. Cu mâna, amestecați stafide, cireșe, citron, nuci și suficientă făină rămasă pentru a face un aluat ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Stafide
Citron
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Drojdie
Buzdugan
Lapte
Nuci
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol De Amestecare
3
Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată până când este netedă și elastică, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Se pune într-un vas uns, întorcându-se spre unsoare. Acoperă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Lăsați să crească la loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
6
Puneți aluatul în jos. Se modelează într-o pâine rotundă și se pune într-o caserolă unsă de 2 litri. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
7
Ungeți partea superioară a pâinii cu unt topit și presărați ușor cu 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
8
Coaceți la 375 grade F ( 190 grade C) timp de 40 până la 45 de minute, până se rumenesc. Dacă este prea întunecat, acoperiți ușor cu folie ultimele 5 până la 10 minute de coacere. Mișto.