Pâine elvețiană cu ceapă
Pâinea elvețiană cu ceapă necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 1,02 USD per porție . O porție conține 364 de calorii , 13 g de proteine și 21 g de grăsimi . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de muștar, ceapă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36% . Rețete similare includ pâinea cu ceapă elvețiană , pâinea cu ciuperci elvețiane și pâinea cu carne de brânză elvețiană .
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, muștarul și sucul de lămâie; gătiți și amestecați timp de 10-12 minute sau până când se înmoaie.
Ungeți părțile tăiate ale pâinii cu puțin unt din tigaie. Puneți amestecul de ceapă pe fundul pâinii; deasupra cu brânză. Înlocuiți blatul pâinii.
Înfășurați pâinea în folie; se aseaza pe o tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 15 minute sau până când brânza se topește. Tăiați și serviți cald.