Pâine dulce și acră
Pâinea dulce și acră necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 337 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă ați achiziționat sos dulce-acru, ou, amestec de usturoi-piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 40%. Rețete similare includ Pâine dulce și acră, Pâine Dulce Și Acră, și Pâine de carne cu sos dulce și acru.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. bateți oul într-un castron mare.
Adăugați toate ingredientele rămase din carne; se amestecă bine. Apăsați ferm amestecul într-o tigaie de pâine de 8x4 inci fără grăsime.
Coaceți la 177°.timp de 40 de minute.
Scoateți pâinea de carne din cuptor.
Răspândiți aproximativ 3 linguri de sos dulce și acru peste pâine. Aranjați inele de ardei gras și felii de ananas peste sos.
Periați cu sosul de lingură rămas.
Reveniți la cuptor; coaceți încă 25 până la 30 de minute sau până când pâinea de carne este gătită bine în centru și termometrul pentru carne înregistrează 71°. acoperiți cu folie; lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia pâinea de carne în felii.