Pâine dulce sote cu fasole Fava
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pâinea dulce Sotată cu fasole Fava. Această rețetă face 4 porții cu 252 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, fasole fava, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Ridichi saut cu fasole Fava / o revelație de ridiche, Fasole Fava sote cu Bacon cu ou Poșat și Manchego, și Piept De Pui Saut Cu Fasole Fava Si Usturoi Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sweetbreads: așezați ingredientele pentru braconaj într-o tigaie de 3 litri și adăugați suficientă apă pentru a scufunda complet sweetbreads. Aduceți apa la fiert, apoi adăugați pâine dulce și fierbeți ușor timp de 5 până la 7 minute, până când pâinea dulce este fermă, dar încă moale la atingere.
Scoateți pâinea dulce de pe foc și lăsați-o să se răcească. Cu degetele și un cuțit subțire, îndepărtați membrana și alte țesuturi și tuburi din pâinea dulce trăgând și trăgând stratul subțire departe de pâinea dulce. Pâinea dulce trebuie păstrată în aglomerări mari.
Încălziți o tigaie sote cu o lingură de unt și lăsați-o să se rumenească. Apoi adăugați fasolea fava și sotati la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Se acoperă pâinea dulce în făină și se lasă deoparte.
Încălziți tigaia sote cu o altă lingură de unt la foc mediu.
Adăugați pâinea dulce și lăsați suprafața să se rumenească fără a muta pâinea dulce din tigaie până când fiecare parte este rumenită.
Se presară sare și piper.
Adăugați fasolea fava înapoi în tigaie și amestecați.
Serviți imediat. Strângeți sucul de lămâie peste pâinea dulce și fasolea fava.