Pâine dulce sote cu fasole Fava

Pâine dulce sote cu fasole Fava
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pâinea dulce Sotată cu fasole Fava. Această rețetă face 4 porții cu 252 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, fasole fava, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Ridichi saut cu fasole Fava / o revelație de ridiche, Fasole Fava sote cu Bacon cu ou Poșat și Manchego, și Piept De Pui Saut Cu Fasole Fava Si Usturoi Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sweetbreads: așezați ingredientele pentru braconaj într-o tigaie de 3 litri și adăugați suficientă apă pentru a scufunda complet sweetbreads. Aduceți apa la fiert, apoi adăugați pâine dulce și fierbeți ușor timp de 5 până la 7 minute, până când pâinea dulce este fermă, dar încă moale la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți pâinea dulce de pe foc și lăsați-o să se răcească. Cu degetele și un cuțit subțire, îndepărtați membrana și alte țesuturi și tuburi din pâinea dulce trăgând și trăgând stratul subțire departe de pâinea dulce. Pâinea dulce trebuie păstrată în aglomerări mari.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Încălziți o tigaie sote cu o lingură de unt și lăsați-o să se rumenească. Apoi adăugați fasolea fava și sotati la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Se acoperă pâinea dulce în făină și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Încălziți tigaia sote cu o altă lingură de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați pâinea dulce și lăsați suprafața să se rumenească fără a muta pâinea dulce din tigaie până când fiecare parte este rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
9
Adăugați fasolea fava înapoi în tigaie și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Serviți imediat. Strângeți sucul de lămâie peste pâinea dulce și fasolea fava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fasole FavaFasole Fava
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista