Pâinea dulce de mere umedă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 245 calorii. Un amestec de sare, mere, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Pâine Dulce Cu Scorțișoară De Mere, Tort De Mere Umed, și Brioșe Umede Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Bateți 1/2 cană de unt înmuiat cu 1/2 cană de zahăr alb și îndulcitor de sucraloză într-un castron până la crem. Bateți ouăle, sosul de mere, extractul de vanilie, 1/2 linguriță scorțișoară, nucșoară și ienibahar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Sucraloză
Sos De Mere
îndulcitor
Ienibahar
Scorțișoară
Unt
Nucșoară
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă 2 căni de făină, bicarbonat de sodiu și sare împreună într-un castron separat; se amestecă în amestecul de unt, alternând cu zară până se combină. Îndoiți merele și nucile tocate și mărunțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Nuci
Măr
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
5
Se amestecă 1/3 cană de făină, ovăz laminat, 2 linguri de zahăr alb, zahăr brun și 1/2 linguriță de scorțișoară împreună într-un castron; tăiați în 3 linguri de unt rece până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ovăz Laminat
Zahăr Granulat
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Presărați topping peste aluat.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată, 55 până la 60 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se scoate pe o grătar pentru a se răci complet.