Pâine Dublă Cu Nuci De Banane
Pâinea dublă cu banane este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o masă de dimineață. 54 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare, nuci, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 62%. Rețete similare includ Pâine Cu Banane Duble, Pâine Cu Banane Duble, și Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Dublă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 9x5 inci.
Bateți uleiul vegetal și zahărul împreună într-un castron până când sunt cremoase și netede; amestecați ouăle.
Puneți bananele și sucul de lămâie împreună într-un castron separat; se amestecă în amestec de ulei până se încorporează.
Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna intr-un al treilea bol; se amestecă încet în amestec umed folosind un mixer electric la foc mic până se încorporează. Îndoiți nucile.
Se toarnă aluatul în cele două tigăi pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în centrul pâinii iese curat, aproximativ 1 oră 15 minute.