Pâine De Țară Franceză

Pâine De Țară Franceză
Pâinea de țară franceză este o vegan rețetă cu 12 porții. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 153 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. 37 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină de pâine, apă caldă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Aluat Acru Din Țara Franceză, Caserola De Țară Franceză, și Țară Omletă Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o noapte înainte de coacerea pâinii pregătiți acest starter: într-un vas de amestecare nemetalic de dimensiuni medii, dizolvați 1/2 linguriță de drojdie uscată activă în 1 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Uscată ActivăDrojdie Uscată Activă
PâinePâine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați 1 1/2 cană făină de pâine și amestecați bine. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
3
A doua zi: într-un bol mare de amestecare, dizolvați drojdia de 2 lingurițe în cele 2 căni de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Adăugați amestecul de început, făina integrală de grâu, 3 căni de făină de pâine și sarea; se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
SareSare
5
Adăugați făina de pâine rămasă, 1/2 cană la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Ungeți două tigăi de pâine de 9x5 inci. Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați-l în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
7
Așezați pâinile în tigăile pregătite. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 45 de minute. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea de sus este maro aurie și partea de jos a pâinii sună goală când este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Revista