Pâine De Înghețată Cu Caramel De Migdale

Pâine De Înghețată Cu Caramel De Migdale
Această rețetă face 10 porții cu 501 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână migdale, unt, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Caramel Migdale Nu-Putinei Înghețată Pops, Plăcintă cu înghețată de dovleac cu coajă de ciocolată-migdale și sos de caramel, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia 9-x 5-inch Pâine pan cu folie de aluminiu, extinderea folie de mai sus părți ale tigaie. Tăiați mărunt 1/2 cană de migdale; combinați cu firimituri de napolitane într-un castron mediu. Rezervați 1 cană amestec de firimituri; combinați restul cu untul. Apăsați ferm în partea inferioară și la jumătatea părții laterale a tigaiei pregătite. Combinați laptele condensat îndulcit, extractele de vanilie și migdale într-un castron mare; se amestecă bine. Se amestecă amestecul de firimituri rezervat, batoanele de bomboane zdrobite și restul de 1/2 cană de migdale tocate. Îndoiți în frișcă. Se toarnă în tigaia pregătită; acoperiți și congelați 6 ore sau până când sunt ferme. Pentru a servi, scoateți din tigaie. Răsturnați și îndepărtați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
FrișcăFrișcă
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
MigdaleMigdale
VanilieVanilie
UntUnt
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Pâine PanPâine Pan
BolBol
1
Așezați migdalele într-o tigaie antiaderentă uscată; gatiti la foc mediu, agitând tigaia pana cand nucile se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista