Pâine De Susan Împletită
Pâinea de susan împletită este o fără lactate garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 126 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână aluat de pâine, ou, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Ceapă Împletită, Pâine De Pizza Împletită, și Pâine Împletită Cu Ceapă-Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați aluatul conform instrucțiunilor pachetului.
Așezați pâinea pe o suprafață ușor făinată.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 10 x 6 inci. Începând cu 1/2 inch în jos din partea de sus a dreptunghiului și folosind un cuțit ascuțit, tăiați aluatul pe lungime în 3 benzi egale, lăsând benzi atașate în partea de sus. Benzi de împletitură, ciupirea se termină împreună pentru a sigila și înfășurarea se termină sub.
Așezați aluatul pe o foaie de copt ușor acoperită cu spray de gătit. Înveliți o bucată de folie de plastic cu spray de gătit; așezați peste împletitură.
Lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Preîncălziți cuptorul la 35
Se presară cu semințe de susan.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până devin aurii.
Scoateți din foaia de copt și răciți pe un suport de sârmă.