Pâine De Secară Winnipeg
Pâinea de secară Winnipeg necesită în jur 2 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 183 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine / Producător De Pâine) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați boabele de secară crăpate în 1/4 cană de apă până când cea mai mare parte a apei a fost absorbită.
Puneți ingredientele în mașina de pâine în ordinea sugerată de producător.
Adăugați secara înmuiată cu cealaltă făină. Setați mașina de pâine pentru ciclul aluatului și apăsați START.
Când mașina indică sfârșitul ciclului, scoateți aluatul, dați cu pumnul și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Împărțiți aluatul în jumătăți, apăsați orice bule de aer și formați în pâini rotunde sau lungi.
Așezați-le pe o foaie de copt și lăsați pâinile să crească într-un loc cald până când și-au dublat dimensiunea, aproximativ 35 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Periați vârfurile pâinilor cu laptele rămas.
Coaceți timp de aproximativ 35 până la 40 de minute sau până când pâinea scoate un sunet gol atunci când este bătută pe fund.