Pâine De Secară Suedeză

Pâine De Secară Suedeză
Pâinea de secară Suedeză ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 134 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 21 de cenți pe porție. Un amestec de apă caldă, melasă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Pâine De Secară Suedeză.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făinurile într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 1 cană amestec de făină, zahăr și următoarele 6 ingrediente în amestecul de drojdie; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Bateți treptat în amestecul de făină rămas pentru a forma un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 35 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți aluatul în jos; așezați pe o suprafață ușor făinată. Frământați de 10 ori și formați într-o rundă de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Lăsați să crească 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
9
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când pâinea este ușor rumenită și sună goală la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din foaia de copt; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista