Pâine De Secară Suedeză
Pâinea de secară Suedeză ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 134 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 21 de cenți pe porție. Un amestec de apă caldă, melasă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Pâine De Secară Suedeză.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făinurile într-un castron.
Adăugați 1 cană amestec de făină, zahăr și următoarele 6 ingrediente în amestecul de drojdie; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Bateți treptat în amestecul de făină rămas pentru a forma un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 35 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; așezați pe o suprafață ușor făinată. Frământați de 10 ori și formați într-o rundă de 7 inci.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Lăsați să crească 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când pâinea este ușor rumenită și sună goală la atingere.
Scoateți din foaia de copt; se răcește pe un suport de sârmă.