Pâine De Secară Din Aluat Polonez

Pâine De Secară Din Aluat Polonez
Pâinea de secară poloneză este o vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 1755 calorii, 60g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 227 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, făină de secară, făină de pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Pâine De Secară Din Aluat Polonez, Pâine De Secară Daneză, și Terci Danez De Pâine De Secară (Unixtlebr Unixtd).

Instrucțiuni

1
Cu o noapte înainte de a face pâinea, într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, dizolvați un pachet de drojdie și zahărul în 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute. Se amestecă făina de secară până când amestecul este neted. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
3
A doua zi, dizolvați pachetul rămas de drojdie în zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați amestecul de făină de secară, bicarbonatul de sodiu, sarea, 4 căni de făină de pâine și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Făină De PâineFăină De Pâine
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Adăugați restul de 4 căni de făină de pâine, 1/2 cană la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare (este posibil să nu fie nevoie să adăugați toată făina). Când aluatul a devenit o masă netedă și coerentă, întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată și frământați până la neted și suplu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Presărați semințele de caras pe aluat și frământați-le până când sunt distribuite uniform pe tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Ungeți ușor un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
8
Așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu uleiul. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald timp de aproximativ 1 oră sau până când volumul s-a dublat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în trei bucăți. Formați fiecare bucată într-o pâine și așezați-o în 3 tigăi de pâine de 9x5 inch ușor unse. Acoperiți și lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
11
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 35 de minute sau până când fundul pâinilor sună gol când este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate61
Revista