Pâine de roșii cu Prosciutto

Pâine de roșii cu Prosciutto
Pâinea de roșii cu Prosciutto este o lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție conține 600 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de pâine crustă, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare includ Brioșe Cu Ouă, Prosciutto Și Roșii, Bruschetta De Tomate Și Prosciutto, și Tartine de roșii prăjite cu Prosciutto.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți roșiile cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați pe grătar și grătați până se carbonizează pe toate părțile. Tăiați gros roșiile și apoi puneți-le într-un proces alimentar cu usturoiul, 1/4 cană de ulei de măsline și nucile de pin. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se transferă într-un bol, se amestecă cimbrul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
6
Ungeți fiecare felie de pâine cu uleiul rămas pe ambele părți, condimentați cu sare și piper și grătați până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți pâinea de pe grătar, periați 1 parte a fiecărei felii cu amestecul de roșii piure și acoperiți fiecare cu o felie de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Servi.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista