Pâine De Roșii-Busuioc
Tomato-Basil fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 361 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Dacă aveți la îndemână sos marinara, carne de porc măcinată, mandrină măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Rețete similare includ Sandwich Cu Carne De Busuioc-Roșii, Fleică De Busuioc De Pui, și Fleică De Curcan Balsamic-Busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Amestecați împreună mandrina măcinată și carnea de porc într-un castron mare.
Procesați roșiile tăiate cubulețe într-un blender sau robot de bucătărie 5 secunde sau până când sunt ușor groase, oprindu-vă să răzuiți părțile după cum este necesar. Se amestecă roșiile, sosul marinara și următoarele 4 ingrediente în amestecul de carne de vită măcinată doar până se combină.
Formați - vă într-o pâine de 9 x 5 inci; așezați fleică pe un suport de sârmă într-o tigaie cu jeleu căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 375 timp de 1 oră. Acoperiți cu brânză mozzarella și coaceți încă 15 minute sau până când centrul nu mai este roz.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin forma pasului într - o pâine de 9 x 5 inci și acoperiți cu folie de plastic și folie de aluminiu. Înghețați până la 2 luni. Dezghețați în frigider 24 de ore. Descoperiți și continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.