Pâine de porumb și pansament Gorgonzola

Pâine de porumb și pansament Gorgonzola
Cornbread și Gorgonzola Dressing ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această pâine are 344 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praf de copt, șalotă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Verdeață cu pansament Gorgonzola, Salată de pere cu pansament Gorgonzola, și Pene Iceberg cu pansament Gorgonzola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Unt doi 9-cu 13-in. vase de copt. Pune deoparte. Într-o cratiță mică la foc mic, topiți 1/3 cană de unt. Se lasă deoparte și se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Într-un castron mare, combinați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și 1/2 linguriță. sare. Se amestecă 1 1/4 căni de lapte, 2 ouă și unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă aluatul într-un vas de copt cu unt și se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Lăsați să se răcească și apoi tăiați pâinea de porumb în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
6
Între timp, într-un castron mic, înmuiați porcini în 1 3/4 căni de apă fierbinte timp de 15 minute. Cu o lingură cu fante, transferați porcini pe o tăietură și tocați aproximativ. Rezervați porcini și lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Topiți restul de 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați praz, usturoi, șalotă, porcini, salvie și 1 linguriță rămasă. sare. Gatiti, amestecand, pana cand prazul si ceapa sunt moi, aproximativ 5 minute. Turnați cu grijă lichidul porcini, lăsând în urmă orice nisip în partea de jos a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Într-un castron foarte mare, amestecați împreună 4 căni de lapte și 6 ouă rămase. Se amestecă amestecul de praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Adăugați cuburi de baghetă și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
11
Adăugați cuburi de pâine de porumb și pliați ușor pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
12
Transferați în al doilea vas de copt cu unt și rupeți gorgonzola în bucăți mici în timp ce împrăștiați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
13
Coaceți până se fixează, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
14
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista