Pâine De Porumb West Tennessee
Reteta West Tennessee pâine de porumb ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 30 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 705 calorii, 12g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ulei vegetal, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată sud-vestică cu porumb și fasole neagră, 103 Vest crab prăjituri a la 103 Vest, și Tratații din Tennessee.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți oul, maioneza, Zara și uleiul până se omogenizează.
Combinați făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul de ouă și se bate doar până se combină.
Ungeți un cuptor 6-in. tigaie sau vas rotund de copt; praf cu făină de porumb.
Se coace la 425 la 18-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.