Pâine De Porumb Piure De Cartofi Cu Ceapă De Primăvară
Piureul de porumb cu ceapă de primăvară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 521 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de pâine de porumb, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 52 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cartofi crocanți la cuptor cu ceapă de primăvară, Scoici cu gât mic cu cartofi noi și ceapă de primăvară, și Ceapă caramelizată în piure de cartofi.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.