Pâine De Porumb Din Lapte De Sud
Southern Buttermilk Cornbread este un vegetarian pâine. O porție conține 165 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 20 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Porumb Din Lapte De Sud, Cel Mai Bun Vreodată De Sud Zară Cornbread, și Pâine De Porumb Din Lapte De Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.ungeți fundul și partea laterală a tigaiei rotunde de 9 inci sau a tigaiei pătrate de 8 inci cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele cu lingura până se amestecă. Bate energic 30 de secunde.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling