Pâine De Porumb De Cireșe

Pâine De Porumb De Cireșe
Reteta Cherry Cornbread ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 34 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 817 calorii, 18g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la adashofsass.com are 5 fani. Un amestec de făină, făină de porumb, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Umplutură Mai Sănătoasă De Pâine De Porumb De Cireșe, Cizmar De Roșii Cherry Garlicky Cu Biscuiți Cu Pâine De Porumb, și Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateNormal
Gata În34 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Revista