Reteta Cornbread, cârnați, și umplutura de plante medicinale ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 52 minute. Această rețetă servește 10. Această garnitură are 395 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare kosher, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Umplutură de pâine de porumb cu unt de ierburi, Curcan prăjit cu parfum de ierburi cu umplutură de pâine de porumb, și Umplutură De Pâine De Porumb Și Cârnați.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Combinați primele 4 ingrediente; faceți bine în centru.
2
Combinați laptele, uleiul și oul; se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Puneți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute în tigaie pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
4
Scoateți din tigaie; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Reduceți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Tăiați pâinea de porumb în cuburi de 1 inch și așezați-o pe foaia de copt într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți 1215 minute sau până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lasă să se răcească.
1
Încălziți uleiul de măsline în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați cârnați; gătiți, sfărâmându-se, 8 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
3
Adăugați ceapa și frunza de dafin; gatiti 4 minute sau pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ceapă
4
Adăugați țelină și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
5
Adăugați usturoiul și următoarele 3 ingrediente; gatiti, amestecand continuu, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Se ia de pe foc; aruncați frunza de dafin. Se răcește aproximativ 20 de minute sau până la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
7
Combinați pâinea de porumb și amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Cârnați
8
Adăugați bulion și ouă; se amestecă până se umezește. Lingură în vas de copt adânc de 2 inci, 7 x 11 inci, acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Bulion
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Coaceți, acoperit cu folie, 28 min-utes. Descoperi; coaceți 10 minute până când partea de sus este crocantă și aurie.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâinea de porumb. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.