Pâine de porumb cu roșii proaspete și Mozzarella
Pâinea de porumb cu roșii proaspete și Mozzarella ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 221 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de 2 inci brânză mozzarella, pătrunjel, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Salată de porumb auriu cu roșii, Mozzarella și busuioc proaspăt, Paste cu Pesto, roșii proaspete, roșii uscate la soare, pui și brânză Mozzarella, și Spaghete de porumb cu porumb proaspăt la grătar și Mozzarella afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F. Unt 9x9x2-inch tigaie de copt.
Bateți 1 1/2 căni de făină, făină de porumb, zahăr, praf de copt, sare și bicarbonat de sodiu într-un castron mare pentru a se amesteca bine.
Combinați cuburile de mozzarella și restul de 1 lingură de făină într-un castron mic; aruncați pentru a acoperi.
Bateți zeama, ouăle, uleiul de măsline și pătrunjelul Italian tocat într-un castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină și amestecați doar pentru a combina (nu amestecați prea mult).
Presărați cuburi de mozzarella și roșii tăiate cubulețe peste aluat; amestecați ușor doar pentru a distribui uniform.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți pâinea de porumb până când începe să se rumenească deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 22 de minute.
Transferați tigaia în raft. Pâine rece 15 minute.
Tăiați în pătrate sau pene și serviți cald.