Pâine De Porumb Cu Migdale-Afine

Pâine De Porumb Cu Migdale-Afine
Pâine de porumb migdale-afine ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această pâine are 163 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zară, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine De Afine Cu Migdale, Pâine rapidă cu afine și migdale, și Pâine De Nucă De Cocos Cu Migdale Și Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin sare) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați migdale în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se prajeste usor, amestecand frecvent. Se strecoară uleiul printr-o sită fină în amestecul de făină. Puneți deoparte 1 lingură de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
6
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de migdale în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Combinați zeama, merisoarele uscate și albușurile de ou și adăugați la amestecul de făină, amestecând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Puneți aluatul într-o tigaie din fontă de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Presărați 1 lingură de migdale prăjite rezervate deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
10
Coaceți pâinea la 400 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista