Pâine De Porumb Cu Brânză De Dovleac
Dovleac-brânză Cornbread ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 255 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Un amestec de ulei, lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Porumb Cu Dovleac, Pâine De Porumb Cu Dovleac, și Pâine De Porumb Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți tigaia din fontă de 10 inci cu ulei.
Puneți tigaia în cuptor pentru a încălzi.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de porumb, brânza și chimenul. Într-un castron mediu, amestecați dovleacul, laptele și ouăle până se omogenizează.
Adăugați amestecul de dovleac în amestecul de pâine de porumb; se amestecă bine. Se amestecă uleiul fierbinte din tigaie.
Se toarnă aluatul în tigaie unsă.
Presărați pepitas peste aluat, apăsând ușor.
Coaceți 22 de minute sau până se rumenesc.