Pâine De Porumb Cu Brânză De Dovleac

Pâine De Porumb Cu Brânză De Dovleac
Dovleac-brânză Cornbread ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 255 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Un amestec de ulei, lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Porumb Cu Dovleac, Pâine De Porumb Cu Dovleac, și Pâine De Porumb Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți tigaia din fontă de 10 inci cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Puneți tigaia în cuptor pentru a încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, amestecați amestecul de porumb, brânza și chimenul. Într-un castron mediu, amestecați dovleacul, laptele și ouăle până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Pâine De PorumbAmestec De Pâine De Porumb
DovleacDovleac
BrânzăBrânză
ChimenChimen
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de dovleac în amestecul de pâine de porumb; se amestecă bine. Se amestecă uleiul fierbinte din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
DovleacDovleac
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă aluatul în tigaie unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați pepitas peste aluat, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
7
Coaceți 22 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cald.

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista