Pâine De Porumb-Cizmar De Mere
Cornbread-Apple Cobbler ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Skillet Cornbread Apple Cobbler, Slow-Aragaz Dulce Cornbread Blackberry Cobbler, și Cizmar De Roșii Cherry Garlicky Cu Biscuiți Cu Pâine De Porumb.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.Ungeți vasul de copt din sticlă pătrată sau rotundă de 8 inci cu spray de scurtare sau gătit. În tigaie de 12 inci, topiți 2 linguri de unt la foc mediu-mare. Se amestecă ușor ingredientele de umplere rămase cu lingura de lemn. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand merele sunt fragede.
Se toarnă în vasul de copt.
Într-un castron mediu, amestecați împreună ingredientele de topping de pâine de porumb.
Se întinde peste mere, acoperindu-le complet.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când toppingul este maro auriu.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.