Pâine De Porumb

Pâine De Porumb
Rețeta de pâine de porumb este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 12 porții cu 114 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. Un amestec de făină, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine De Porumb, "prima" pâine de porumb, și Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Combinați făina de porumb, făina, sarea și praful de copt într-un castron. Se amestecă împreună.Măsurați Zara și laptele într-o cană de măsurare și adăugați oul. Se amestecă împreună cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați bicarbonatul de sodiu și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
4
Se toarnă amestecul de lapte în ingredientele uscate. Se amestecă cu o furculiță până se combină. Într-un castron mic, topiți 1/4 scurtare. Adăugați încet scurtarea topită în aluat, amestecând până când se combină. Într-o tigaie de fier, topiți restul de 2 linguri scurtându-se la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se toarnă aluatul în tigaia fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Răspândiți pentru a uniformiza suprafața. (Aluatul ar trebui să sfârâie.) Gătiți pe plită timp de 1 minut, apoi coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Marginile ar trebui să fie crocante!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Un Ruwer Riesling clasic, elegant, cu un potențial enorm de îmbătrânire. Acest vin prezintă un nas pe bază de plante, note de fructe coapte pe palat și aciditate revigorantă.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista