Pâine De Porumb

Pâine De Porumb
Cornbread pâine ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $2.87 pe portie, veți obține o pâine care servește 1. O porție conține 3422 calorii, 62g de proteine, și 144g de grăsime. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de porumb, sare, boabe de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pâine De Porumb, Pâine De Porumb Cu Miere De Drojdie, și Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate57
Revista