Pâine De Porc Dublă Învelită Cu Slănină

Pâine De Porc Dublă Învelită Cu Slănină
Nevoie de un fel principal דל פחמימות,? Pâinea de porc dublă învelită cu slănină ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 518 calorii, 27G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită slănină, sare kosher, zară cu conținut scăzut de grăsimi și ulei vegetal. 54 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Pâine De Carne Învelită Cu Slănină, Pâine De Carne Învelită Cu Slănină, și Pâine De Carne Învelită Cu Slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F și aranjați un suport în treimea superioară. Tapetați o foaie de copt cu folie și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Adăugați uleiul într-o tigaie medie la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați ceapa, usturoiul și cimbru și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute; da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un castron mare, adăugați ouăle, zeama, muștarul, Worcestershire, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți până când ouăle sunt rupte și combinate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați amestecul de ceapă, carnea de porc măcinată, cârnații, firimiturile de biscuiți și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se amestecă până se combină bine (nu se stoarce amestecul).
7
Îndepărtați-vă mâinile și puneți carnea pe foaia de copt pregătită. Formați carnea într - o pâine de 9 pe 5 inci. Aranjați slănina peste partea superioară a pâinii și coaceți până când temperatura internă este de 155 grade F, pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 55 până la 65 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Scoateți din cuptor pe o tăietură și lăsați să se răcească timp de 10 până la 15 minute înainte de a tăia și servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Pâine de carne în meniu? Încercați asocierea cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Pâinea de carne va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Ai putea încerca Vinăria Leap cerbi Napa Valley Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Vinăria Stags ' Leap Din Valea Napa Cabernet Sauvignon
Vinăria Stags ' Leap Din Valea Napa Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon din Valea Napa din 2016 este plușat și primitor, cu o gamă atrăgătoare de fructe de mure brambly, împreună cu note de sorbet de zmeură, alături de nuanțe de violet ridicat, ienibahar, scorțișoară dulce, cuișoare, cedru și frunze de dafin zdrobite. La gust, fructele de fructe de pădure întunecate proliferează cu mure, prune și cassis, dar există și elemente sărate care prezintă note ușoare de plante și pământ, conferind acestui Cabernet o profunzime și eleganță clasică. Stejarul integrat perfect și taninurile rafinate oferă o senzație de gură netedă și adaugă straturi de complexitate, toate înfășurându-se cu un finisaj texturat îndelungat. Incredibil de abordabil și plăcut la lansare, acest vin va impresiona și se va împerechea bine alături de multe delicii culinare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista