Pâine De Porc Dublă Învelită Cu Slănină
Nevoie de un fel principal דל פחמימות,? Pâinea de porc dublă învelită cu slănină ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 518 calorii, 27G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită slănină, sare kosher, zară cu conținut scăzut de grăsimi și ulei vegetal. 54 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Pâine De Carne Învelită Cu Slănină, Pâine De Carne Învelită Cu Slănină, și Pâine De Carne Învelită Cu Slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F și aranjați un suport în treimea superioară. Tapetați o foaie de copt cu folie și dați deoparte.
Adăugați uleiul într-o tigaie medie la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați ceapa, usturoiul și cimbru și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute; da deoparte.
Într-un castron mare, adăugați ouăle, zeama, muștarul, Worcestershire, sarea și piperul.
Bateți până când ouăle sunt rupte și combinate uniform.
Adăugați amestecul de ceapă, carnea de porc măcinată, cârnații, firimiturile de biscuiți și pătrunjelul.
Se amestecă până se combină bine (nu se stoarce amestecul).
Îndepărtați-vă mâinile și puneți carnea pe foaia de copt pregătită. Formați carnea într - o pâine de 9 pe 5 inci. Aranjați slănina peste partea superioară a pâinii și coaceți până când temperatura internă este de 155 grade F, pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 55 până la 65 de minute.
Scoateți din cuptor pe o tăietură și lăsați să se răcească timp de 10 până la 15 minute înainte de a tăia și servi.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Pâine de carne în meniu? Încercați asocierea cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Pâinea de carne va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Ai putea încerca Vinăria Leap cerbi Napa Valley Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Stags ' Leap Din Valea Napa Cabernet Sauvignon]()
Vinăria Stags ' Leap Din Valea Napa Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon din Valea Napa din 2016 este plușat și primitor, cu o gamă atrăgătoare de fructe de mure brambly, împreună cu note de sorbet de zmeură, alături de nuanțe de violet ridicat, ienibahar, scorțișoară dulce, cuișoare, cedru și frunze de dafin zdrobite. La gust, fructele de fructe de pădure întunecate proliferează cu mure, prune și cassis, dar există și elemente sărate care prezintă note ușoare de plante și pământ, conferind acestui Cabernet o profunzime și eleganță clasică. Stejarul integrat perfect și taninurile rafinate oferă o senzație de gură netedă și adaugă straturi de complexitate, toate înfășurându-se cu un finisaj texturat îndelungat. Incredibil de abordabil și plăcut la lansare, acest vin va impresiona și se va împerechea bine alături de multe delicii culinare.