Pâine De Porc Dublă Învelită Cu Slănină

Pâine De Porc Dublă Învelită Cu Slănină
Nevoie de un fel principal דל פחמימות,? Pâinea de porc dublă învelită cu slănină ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 518 calorii, 27G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită slănină, sare kosher, zară cu conținut scăzut de grăsimi și ulei vegetal. 54 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Pâine De Carne Învelită Cu Slănină, Pâine De Carne Învelită Cu Slănină, și Pâine De Carne Învelită Cu Slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F și aranjați un suport în treimea superioară. Tapetați o foaie de copt cu folie și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați uleiul într-o tigaie medie la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați ceapa, usturoiul și cimbru și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute; da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-un castron mare, adăugați ouăle, zeama, muștarul, Worcestershire, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Bateți până când ouăle sunt rupte și combinate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați amestecul de ceapă, carnea de porc măcinată, cârnații, firimiturile de biscuiți și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Se amestecă până se combină bine (nu se stoarce amestecul).
7
Îndepărtați-vă mâinile și puneți carnea pe foaia de copt pregătită. Formați carnea într - o pâine de 9 pe 5 inci. Aranjați slănina peste partea superioară a pâinii și coaceți până când temperatura internă este de 155 grade F, pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 55 până la 65 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cuptor pe o tăietură și lăsați să se răcească timp de 10 până la 15 minute înainte de a tăia și servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Pâine de carne în meniu? Încercați asocierea cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Pâinea de carne va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Ai putea încerca Vinăria Leap cerbi Napa Valley Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Vinăria Stags ' Leap Din Valea Napa Cabernet Sauvignon
Vinăria Stags ' Leap Din Valea Napa Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon din Valea Napa din 2016 este plușat și primitor, cu o gamă atrăgătoare de fructe de mure brambly, împreună cu note de sorbet de zmeură, alături de nuanțe de violet ridicat, ienibahar, scorțișoară dulce, cuișoare, cedru și frunze de dafin zdrobite. La gust, fructele de fructe de pădure întunecate proliferează cu mure, prune și cassis, dar există și elemente sărate care prezintă note ușoare de plante și pământ, conferind acestui Cabernet o profunzime și eleganță clasică. Stejarul integrat perfect și taninurile rafinate oferă o senzație de gură netedă și adaugă straturi de complexitate, toate înfășurându-se cu un finisaj texturat îndelungat. Incredibil de abordabil și plăcut la lansare, acest vin va impresiona și se va împerechea bine alături de multe delicii culinare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista