Pâine de porc cu rozmarin la grătar cu piersici și Mascarpone
Gratar rozmarin carne de porc Flatbreads cu piersici și Mascarpone necesită aproximativ 25 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 425 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, miere, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Pâine Plată Din Făină De Porumb La Grătar Cu Piersici, Șuncă Serrano Și Spic, Pâine Plată Cu Rozmarin La Grătar, și Piersici și prune la grătar cu Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateti usturoiul, rozmarinul, coaja de lamaie, 3 linguri. uleiul, sarea kosher și piperul împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Nonpareils Argintii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți pasta de usturoi pe toată carnea de porc, apoi înfășurați carnea de porc într-un strat dublu de folie de plastic, puneți pe o farfurie și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Se amestecă mascarpone cu miere și răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Setați o tigaie mare din fontă pe grătar și încălziți grătarul la mediu-înalt (450).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Fulgi De Legume
5
Periați tigaia cu 1 linguriță. ulei și adăugați carne de porc. Gătiti, acoperit, până când carnea de porc este bine rumenită și crustă dedesubt, 7 până la 8 minute. Întoarceți și gătiți, acoperite, pentru a rumeni toate părțile, încă 10 până la 15 minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
6
Puneți pene de piersici, între timp, într-un castron mediu. Răzuiți semințele de vanilie din păstăi în castron, apoi aruncați în păstăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Transferați carnea pe o tăietură și lăsați să se odihnească, acoperită cu folie, 10 minute. Feliați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
8
În timp ce carnea de porc se odihnește, rotiți untul în tigaie fierbinte din fontă, apoi adăugați vanilie și piersici într-un singur strat cu clești. Gatiti piersicile pana se caramelizeaza pe laturile taiate, 10-15 minute. Dacă grătarul dvs. este suficient de mare, opriți un arzător și setați naan peste arzătorul oprit pentru a se încălzi. În caz contrar, puneți piersicile deoparte, acoperite; apoi prăjiți rapid naan pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Naan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, Decojiți
9
Pentru a mânca, rupeți o bucată de naan, întindeți cu mascarpone și acoperiți cu o felie sau 2 de carne de porc, câteva pene de piersici și o stropire de sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Naan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Make-ahead & sfaturi de ambalare: marinați carnea de porc și faceți miere de mascarpone cu 1 zi înainte. Împachetați ambele într-un răcitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Tăiați piersicile cu până la 2 ore înainte, aruncați cu 1 linguriță. suc de lămâie, și ambalaj cu fasole de vanilie și pod; adauga la cooler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați