Pâine De Pizza Cu Dovlecei

Pâine De Pizza Cu Dovlecei
Reteta Zucchini Pizza pâini pot fi făcute în aproximativ 1 oră. Pentru 1,56 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 17g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză provolone, ciuperci, măsline și dovlecei. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Pâini Cu Chipsuri De Dovlecei, Pâini De Morcov-Dovlecel, și Pâini De Pizza Piperate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, călește dovleceii, ceapa, ciupercile în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă sosul de roșii, roșiile, măslinele și condimentul Italian; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Desfaceți o pâine de aluat, începând de la cusătură. Pat într-un 14-in. x 12 inch. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Presărați jumătate din provolone și pepperoni până la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
ProvoloneProvolone
5
Se întinde cu jumătate din amestecul de dovlecei; se presară cu jumătate din mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Rulați stilul de jeleu, începând cu o latură lungă; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Repetați cu aluatul rămas, pepperoni, brânzeturi și amestec de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Se coace la 350 CP timp de 30-35 minute sau pana se rumeneste. Feliați și serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizzan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista