Pâinea de ovăz-stafide este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de ovăz, apă, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Încercați Pâine de ovăz-stafide (ABM), Robin Hood fulgi de ovăz stafide pâine (ABM), și Făină De Ovăz Fără Gluten-Pâine Cu Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lingurați ușor pâinea și făinurile de ovăz în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați 3/4 cană făină de pâine, apă caldă și drojdie într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați ovăzul și apa clocotită într-un castron mic. Se amestecă stafidele, mierea și scorțișoara; rece. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați 2 1/2 căni de făină de pâine, făină de ovăz, făină de orz, sare și oțet în amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Ovăz
Făină De Pâine
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Adăugați amestecul de fulgi de ovăz; se amestecă până se formează un aluat moale (aluatul se va simți lipicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină de pâine rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini. Formați în pâini ovale de 2 (9 inci). Faceți 3 tăieturi paralele de 1/4 inch adâncime pe vârfurile pâinilor folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
Fulgi De Ovăz
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Așezați pâinile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Pulverizați blaturile cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt bătute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din foaia de copt; se răcește pe un suport de sârmă.